!

Heeej!

Nu är de tillbaka så ja kan lägga ut foton igen :) Härligt!
Ja vad ska man skriva om idag?
Det blev ingen öppnaförskolan idag. Leo är sjuk, haft feber och snorig hela dagen.
Mammas lilla älskling. Ja hoppas han kan sova gott inatt och att han är bättre imon!

Så här pigg va han idag :(
Mammas älskling <3


Blogg Dax!

Heej! Ja har varit dålig med att blogga nu känner jag. Men får väl kladda ner lite onödig skot här igen ;) Kom för typ en timma sen hem från del 2 av 2 på kursen som Röda korset har på Öpnnaförskolan. Det har varit bra, kul och lite halv segt ibland, Men man lär sig alltid massa :) Men ja tycker att alla som lär ute hjärt och lungnräddning säger olika.. Man får nog ta lite av vad alla säger för att de ska bli rätt kanske ;) Men huvesaken är att man KAN gör nått om de skulle behövas! Nu har de ju varit mycket om barn, va man ska göra och så. Men de har varit trevligt folk med så de gör ju en del också. Så vad har hänt de senaste dagarna då? Joo en flrkylning smög sig på mig. Men också min lille prins fick en släng av de han med. Men han har varit piggare idag Tack och lov! Men i Söndags så träffa ja Jesper igen efter typ 1 vecka. Så de var ju trevligt som alltid. Han var här igår med blev 2 filmer och Jesper sov över. Vad händer imon då? De är ju Onsdag och då är de ju Öppnaförskolan får se om vi knallar dit eller inte. Se om Leo är bra ingen ide att smitta de andra barna. Ne nu ska ja lyssna lite på Nightwish medans ja kollar runt lite ;) Go Kväll!

Jag längtar....

...Efter * Ett jobb * En lägenhet * MEN framför allt ett liv...!

Dax igen!

Heeej! Då var de Torsdag. Snart är denna veckan över också. Vart tar veckorna vägen? De har gårr fort men nu tycker ja de går jätte fort. Ja de är la bra de med kanske. Idag har de la inte hänt så himla mycket. Vakna i morse och hade mer ont i halsen en i går kväll. Attans! o snorigare en i går med! Men ja hoppas ja vaknar imon och då är de borta! Igår kväll låg ja i sängen och titta på Sex and the city 2 kanske får blir 1 idag :P Idag har ja iallafall varit och jobbat lite. Hade feber en tid där känndes som ja skulle dö.. Och ont i halsen hade ja och brottom med att gå upp allt var de. De gjorde inte de bättre. Efter lunchen var de dax att plocka upp lite varor och ränska lite. Blev att slänga en hel del faktiskt. Men så kan de ju vara ibland, Hade massa och göra i alla fall. Men halv tre gick ja hem för då sluta ja. Hem och krama om min lilla prins. Så käka vi fisk till midda. Sen la ja och Leo oss i sängen en liten stund. Sen blev de Allum, var på hm men hitta inget skoj. Men hitta på apoteket HALSTABLETTER ;) Hoppas dom gör susen! Var på BR också, blev två saker till Leo. De blev ICA sedan iaf. Jag skulle inget ha men kom hem med två påsar. Men bara saker som är behövligt så de var ju bra! Ni sitter ja och äter Joghurt, Sen får de bli att ta ut vovven och sen får de bli att krypa under täcket och se film och stoppa in en halstablett i munnen ;) Ne nu ska ja ta och kolla lite till innan ja ska kliva ut i kylan igen. SOV GOTT!

En Onsdag´s kväll i sängen

Heeej! Då var de onsdag och halva veckan har nu gått. Idag blev de ingen öppnaförskolan, de blev en hemma dag. Ja har städat och varit med Leo. Leo har tittat på när ja städat och haft jätte kul åt de ;) Lätt road ibland ;) Åkte ner o handla paj ja ska ha me till jobbe imon. Legat i sängen ikväll fryser och lite ont i halsen. Hoppas de är borta imon. Men vi får la se. Nu ser ja lite på sex and the city 2 och chattar med Jesper. Men blir snart att sova. God natt

En full späckad Tisdag!

Heeeej! Jaha då har man nyss kommit hem. Varit på en kurs som öppnaförskolan hade. De är om barn får nått i halsen, eller skadar sig. De handla ju även om vuxna. Men de var trevligt och intressant. En del saker trode man inte var sant när hon sa. 85% av Samtalen till 112 är bara ren skit folk som frågar va klockan är, dom har ont i hjärat och tro dom är kära. Folk som behöver taxi ringer dit. Vi fick två läxor, att lägga in 1177 i våra mobiler. Sen att säga en ramsa trettio två mitt på ;) De ska la gå ;) Så min dag blev att jobba till halv tolv. Sen hem ta ut hunden hämta lille man och ta med han och traska ner till BVC. Sen åkte vi till Tobbe carro och Amelia och det nya tillskottet Miechelle. Jätte söt. Känns som de är skit länge sen Leo va så lite. Och han blir ju 8 månader idag. Tiden går så fort så snart är han ett år. Var tog den tiden vägen? Ja va ska man skriva mera då? Imon så är de onsdag, så då är de öppnaförskolan så får se om ja får vid kvart i elva eller vid två. Vet inte om Leo börjar bli sjuk, men hoppas inte! Ja imon får de allt bli en del städ med. Får se om nått måste handlas imon kanske.. Annars stor städ! De behövs i Lekrummet och mitt o Leos sovrum med. Sen ska Toa städas. Sen får de bli lite annat med. Ne nu låser de sig i huvet på mig. Ha de så bra!

Måndag

Heej! Nu va de måndags kväll och ja ligger i sängen och tar de lungt. Ja har så ont i ena sidan av magen och upp vid typ armhålan där kan ja ju sträckt mig eller va sjuttan som hälst. Men de i magen vet ja inte.. Men de går la över. Igår kväll blev ja sugen på en tripp till Ullared idag. Men de blev inget med de. De blev en tur till Falköping istället och hälsa på Leos farmor och farfar. Dom blev jätte jätte glada för att vi skulle komma. Så imorse hade Jesper jobb på denna gården så heja lite på han med. Sen efter de packa ja ihop va ja skulle ha med medans Leo sova. Sen vaknar han lagom till ja hämtat bilen. Så vi har varit i Falköping hela dagen. En trevlig dag och mycket skratt. Lättsamma människor som man kan prata med. Och dom älskar verkligen lilla Leo de syns och de gör mig glad. Men vem kan inte älska denna lilla underbara kille :) Min son den finaste. Ja imon blir de praktik ett par timmar, sen hem och gå till BVC och se va klumpen väger nu ;) Sen blir de lungt nån timma hem o leka med Leo. Sen blir de kurs 18:00 - 21:00 Så får de väl bli hem och sova sedan efter de. Jaha vad ska man mer skriva då? Ja e rätt trött o har ont så tror ja ska lägga ner detta nu. Ha de så bra och sova gott!

En ny liten människa har kommit till oss

Heeej! Inatt fick Tobbe och Carro sin andra lilla dotter. Jätte söt är hon. Nu längtar man tills man får träffa på henne och lukta lite på henne. Länge sen Leo va så liten. Hon va 50 lång de va Leo när han va 2 v gammal ;) Ha en bra dag alla!

Varför är folk så arga?!

Jo glömde skriva en sak innan. Idag när ja va på väg hem och bytte buss i delsjön så när ja skulle på så var de redan en vagn på. Och du som kört eller kör barnvagn vet att utrymmet för barnvagnar inte är så stora. Så den som va på nu ställde sin barnvagn längs väggen så ja kunde bara köra in huvedelen på vagnen sen stack ju resten av vagnen ut lite så klart. Vilket gjorde att ja stod i vägen. Men de va bara när bussen åkte så plats fanns så man kunde gå undan när folk skulle av och dom kom ju förbi utan problem då, Sen är de klart man går tillbaka till vagnen när man åker igen. Så när vi åkt i ca 20 min och är vid en hållplats så kommer tant fan ut och skäller ut mig för ja står i vägen. O den andra mamman sa ja men de är mitt fel eftersom ja står så här med min vagn. DE BODE NI TÄNKT PÅ NÄR HON GICK PÅ! Så går bitter tanten tillbaka igen och då säger den andra mamman till henne - Vad trevligt att du är så arg. Fan va sur man blir på sådana personer. Skaffa bättre utrymme kanske?! Samma sak i affärer en del är ju sjukt små!!!!

Vart tog min kraft vägen?

Heeeeej! Alltså idag mår ja verkligen inte bra. De är så ja knappt orkar trycka ner tangenterna. Idag åkte ja och Leo till Borås. Redan då mådde ja dåligt. På bussen dit börja ja må sjukt illa och tänkte detta går inte vägen. Sen närmre skolan så kommer de upp i mitt huve igen att ja ska orka dra upp vagnen för trapporna me! Men så va de en jätte snäll kille som fråga om ja skulle upp. - aa jo de ska ja. - Vill du ha hjälp? TACK för de säger ja annars hade ja nog gått av på vägen. Så den snälla killen rädda mig där. Sen träffa vi ena läran som blev glad över att se oss, och tycker Leo är så charmig. Va i skolan vid 10:20 så gick strax efter 13:00 Kände då att ja va nära på att svimma så gick till stan och köpte mig en macka och cola på subway. Så satte ja och Leo oss vid röda kvarn och kolla på vattnet. Så prata vi lite med Jesper i tel medans vi vänta på Madde och Melwin. Leo käka också lite där. Sen satt vi där och vänta på Madde och Melwin. Så gick vi runt lite i stan där och kolla. Sen tog vi oss en fika. Madde fika med en cola och choklad boll Ja fika med en fanta och chokladboll. Mekwin fika med en festis Och Leo med vatten. Ja de va inte så långt stund vi sågs men de va iallafall trevligt. Bussresan hem sen va inte lika givande dock, mådde mer dåligt en innan.. Så när vi kom hem sedan så va Leo trött han har bara sovit en halvtimma idag. Så han somna till på bussen lite dock. Så vakna han till när vi kom hem. De blev att sätta på han pjamas lägga han i sängen, sen ville han ha lite mer käk så då fick han de. Sen kunde han nog inte somna. Ja orka inte stå upp så han fick ligga brevid mig i sängen o snurra lite. Sen typiskt nog ska han ju skita me ;) Så upp och byta blöja. Sen så somna han efter ca 20 min. Min lilla skrutt. Just nu har ja tagit fram en kyckling som ska tina lite innan ja steker den till lunch salladen imon. De är ju inte så att ja orkar gå imon om ja ska gå efter hur ja mår nu. Men ett måte är ibland ett måste. De får väl gå lite sakta imon kanske ja är ju iaf där och gör så gott ja kan. Men de är inte alltid de uppskattas häller, vi får la se. Ja en macka o en choklad boll på heladagen kanske inte va man rekomenderar men så kan de gå. Vitlöksbagett blir de strax iaf. Sen steka kyckling. Sen ska ja burra ner mig i sängen igen, fast ut me vovven innan. Sen sängen. Sätta på en film om ja orkar se de. Urk för att må så här. Hoppas ni andra mår tipp topp!

Trevlig kväll!

Heeej! Klockan är mycket tio i tolv. Käkat en macka och ska snart ha en dejt med både kudde och täcke. Var hos Jesper ikväll, vi prata om film men blev inge med det. Vi titta istället på de mat programet där de 4 sjärna som lagar mat, sen titta vi på halv åtta hos mig, sen titta vi på uppdraggransking, Sen titta vi på lite annat med men de kommer ja inte ihåg va de hette.. Sen har vi pratat också med :) Hilma trevlig kille de där! Nu in och titta på min älskling som ja brukar titta på en stund innan ja lägger mig. Nu är ja lite gladare. Sov gott folk1

Får man må dåligt och hålla de för sig själv?

Heej! Har nyss varit på Öppnaförskolan med Leo. Han va jätte trött efter sång stunden så han ville ha nappen och la ner huvet på mattan o ville sova. Så då är de ingen ide att vara kvar, när min älsklings prins är så trött. Så de blev att packa ner han lite gott i vagnen istället. Så traska vi bort till ICA och köpte gröt och lite annan käk till han. Grötmannen :) Ja de blir ingen praktik imon häller :( Blir en tripp till Borås för att hämta busskortet som kommit. Och mitt gammla går ut i mon såg ja så är liksom lite sista dagen. Så blir bara en dag praktik denna veckan. Så kan de bli ibland. Men nu kanske ja ska skriva om lite som passar in på rubriken? Jo jag tänkte bara berätta att jag också är en människa med känslor! En tjej som oftast visar att ja är glad. Roligare med en glad en ledsen va? De finns mycket tankar som snurrar runt i de lilla ja har. Tankar och funderningar som ja själv går och bär på. Som ja inte vill dela med mig om. MEN ibland kan dessa känslor gör att man blir nere, att man är tyst. Ser sur ut, låter sur. Fasten man i sjävla värket bara är de på sig själv. Jag är medveten om att ja kan göra folk glad, ja kan göra folk galna, ja kan gör folk arg, ja kan göra folk besvikna, ja kan göra folk,lyckliga. Ja kan också såra någon. Precis som DU för jag är också en människa. Men om ja sårar nån så vill ja mer en gärna säga de ordet som så många ha svårt för att säga "Förlåt" Har ja sårat nån, gjort nått ja inte ville göra. Så vill ja säga Förlåt. Men ibland när man mår dåligt, när man tänker för mycket. Både på framtid och de som varit så kan man må dåligt när allt kommer över en. Då kan de vara skönt att bara få vara. Att få va lite tyst att få vara lite ledsen. Kanske mår man så dåligt att man inte kan äta för de finns ingen lust till de. Kanske mår man så dåligt att man inte kan sova. Kanske mår man så dåligt att man inte kan le. Kanske mår man så dåligt att man bara vill vara lite för sig själv. Att få stänga dörren om sig. Att stänga dörren om sig med sitt barn, att möta han Leende de va det som fick mig att dra lite på läpparna. De är han som kan göra mig glad över att finnas till. Sen finns de andra person som ja så gärna också vill ska finnas där. Men ibland gör man dumma saker. Och de är va ja gjorde i förrgår som fick mig att må skit igår. De är inget ja tänker ta upp här! Men de gjort just de att ja inte kunde lee, ja verka sur, fasten ja bara va fruktansvärt ledsen, de gjorde att ja inte orka gå till pratiken för att tårana runnit en hel natt. Min är sönder. Alla som känner mig vet att ja inte kan ett skit om bilar de är som att nån pratar grekiska med mig. Men ja bad mamma ha hand om Leo. För ja skulle ner o kolla om ja kunde hitta felt. Gizmo fick följa med, en lite sväng innan. Sen kolla ja faktiskt lite om ja kunde hitta de olika grejorna i bilen. Men den mesta tiden gick till att släppa fram de tårar som snart skulle rinna över. Ibland kan man såra folk ja såra dig. Men ja hoppas att du förtod att de inte va med min mening alls. De lilla ja gjorde hoppas ja gjorde att du förstod att de är dig ja vill ha kvar i mitt liv. Men som sagt igår va ja ruktansvärt ledsen, inte sur. Bara ledsen... Idag är ja lite gladare. Idag får man inte ett leende. Idag får man inte en blicka. Min sorg ja bar runt på igår - de gjorde dig sur. Ja ber om ursäkt för att ja inte åt den mat du lagat. Men ja kunde inte helt enkelt. Även om ja alltid är glad. Så finns de innom mig. Och ibland måste även ja få ha dagar där ja inte är lika glad. Ja är precis som alla andra, en som vill vara med dom ja gillar/älskar. som vill vara sjäälv. Som vill vara med min son. som vill vara med vänner. Att få vara vuxen med. Livet är inte lätt de har ja fått känna på igenom mitt liv. Men ja måste få vara glad, förbannad, ledsen, trött. Ja kan inte alltid vara glad och finnas till. Ibland måste ja veta att mina nära finns för mig med. Med alla vet man inte om de gör de när de väl gäller. Men en del finns där då ja är båda glad, sur eller ledsen. Men glöm inte att en männsika som alltid är glad har också berkymmer. Ibland kommer bekymmrena ikapp och man är inte glad. Sådan dagar måste man få ha fasten man bor hemma. Fasten man bor själv, fasten man är gift, fasten man är skild, fasten du är i ett förhållande eller singel. ALLA måste få rätt till sina känslor. Ja vet inte hur ni gör med era bekymmer. Men ja springer i från en del av mina. Men ibland kommer dom ikapp mig. Och då måste också ja få tid att andas innan ja springer igen.... Ps: Jag vill säga Grattis till mina kära bror Torbjörn med familj som nu köpt hus. Grattis till er och massa kramar från mig. Nå får ha en bra Onsdag! // Sofia

Tid

Heeeej! Jo jag tänkte prata om tid. De är skönt att få lite tid själv. Ja känner att ja behöver de, att få vara lite själv. Att få vara och känna mig vuxen och inte en tonåring.. Är ja en dålig mamma om ja längtar efter tid? Att på kvällarna kunna ta en promenad? Eller att åka till Jesper och vara vuxen, och bara få prata med en annan vuxen. Ja älskar min Leo de gör ja verkligen. Men egen tid de är skönt. Imon är de dax för öppnaförskolan igen. Va ju inte där förra veckan. Kanske vill Leo´s mormor följa med på de imon, vi får se. Leo sover iallafall gott i sin säng nu. Ja har stått och tittat han honom en stund nu. Så fin min lilla kille. Min bil ja vad säger man om den? Den fungerar inte. Fan va arg ja blir. Men calle skulle kolla på den i veckan så får la se om de blir av o om de blir nån åring på skrellet. Blev ingen praktik idag. Sov inget inatt o bara mått illa. bättre nu. Aa nu ha ja inte mer o säga. Ha en trevlig kväll.

Lördag!

Heeej! Måste börja med att säga att denna dagen är sjukt tråkig! Hoppas den blir roligare. Blir lite film med Mamma ikväll. Hyrt 3 st på HemmaKväll.. Iren Huss - En man med litet ansikte. Åsa - Nisse. Händen. Får väl se om de blir 3 filmer i sträck eller inte. Så idag små regnar de me så inget kul att ta dig en längre promenad häller :( Jaja. Igår kväll var Jesper här, så vi kolla på film :) Så nu kommer ja inte på mer o skriva. Ha en bra Lördag!

Fredag

Heeeeeej!!! Då var de fredag nu då. Veckan har gått fort. Krister ha fått komma hem från sjukhuset nu :) Idag gjorde ja dag två på Hemköp. De va en kul dag idag. Igår va inte alls lika kul! Men idag va de härligt o haft saker o gö hela tiden! Igår kväll va ja hos Jesper o vi titta lite på tv o tjöta skit. Ikväll kommer han hit så ska vi se på film. Första gången han är här. Ja annars e de la inte så mkt. Ha de bra!

Rubbad rubrik!

Heeeej! Ja då va de ju nån dagsen ja skrev, så va säger ni är de dax igen? Ja de tycker i alla fall jag att de är! De har varit en del sjukhusbesök de två senare dagarna. Krister blev väldigt dålg och Leo hade ett bokat besök. Så igår var vi på både Sahlgrenska och Östra. Så kan de vara. Det som glädjer mig är att Krister blivigt bättre. Han kan verkligen skrämmas! Men får säga att ja är stolt över han, och att han är en riktig kämpe! Ja, Leo och mamma hade bara planerat att åka dit en stund och lämna lite medicniner han behövde. Men de blev snabbt en försämring som gjorde att vi blev kvar. Och ingen mat till Leo va med plockad. Så stor TACK till Jesper som kom med spagetti och köttfärsås till Leo :) Så igår när vi va där och hälsa på var de bättre med han tack och lov :) Ja så i förr går var ja på Hemköp och prata om en praktik hos dom, istället för skolan då. Och om de lät så lovande när ja gick vet ja inte, men läran fick nr och ringde precis som de ville ha de. Och ja var så välkommen för att dom behövde folk där med =D Så idag är ja toppen glad! Kanske om ja har tur kan de bli nått fortsatt där?! :) Ja de återstår och ser :) Men han ville att ja skulle börja redan imon :) Så i mon 08:00 börjar ja jobba på Hemköp ;) Kanske låter de lite konstigt för er som bet att ja går omvånad att ja ska jobba i en mataffär. Men de är så att ja vet inte riktgt om ja vill jobba med vården nu. JAg känner inte att ja har motivationen till att läsa. Därför tar ja ett avbrått och rvar detta som låter intressant. Så får blev bli alltså :) Och mamma var ju barnvakt åt Leo någon timma med, medans ja träffade Jesper. Trevlig kille de där får ja ju allt säga! Lung och snäll. Så när han kom till mat så träffades Leo och Jesper för första gången - De gick bra, Leo skratta och titta på han :) Så de gick ju bra de :) Men vi får se hur de blir me allt. Ja ne vad ska man skriva om mera då? Ja längtar tills ja får full kontroll och åning på mitt liv nu! Ha en bra Onsdag alla! SÅ ARG ATT DE INTE GÅR ATT LÄGG UPP BILDER LÄNGRE!!!!!! skulle bara säga de :)

FREDAG :)

Heeej! Nyss kände ja inte för att blogga. Men de drog en lust över mig att nu har ja lust att blogga. Så ja nu kommer de ett par rader här till er :) Först vill ja klaga! Min blogg, de går inte att lägga upp bilder?! De går inte att flytta om man tex vill ha sin text i mitten. Varför är de så?! Ja blir tokig på de. Jo de finns ju inte så man kan lägga ut bilder längre häller :S Allt har liksom försvunnit?! Ja de kanske får bli att byta blogg? Så här vill man ju inte ha de! Men så ja ska ja bara säga att ja träffat en skit snygg kille, trevlig och snäll. Ska bli intressant att lära känna han mera. Vist har ja varit glad under tiden med Leo mitt allt. Men de har varit skönt att träffa han dom två kvällar som varit. En annan vuxen människa, som man kan prata med. Att komma ut att få vara lite själv. De är inte lätt att vara ensamstående. Vist har ja min mamma här, men hon vill väl inte passa Leo om ja går o träffar kompisar? Ne de är ett jävla pusslande med hela den biten. Blitt två regäla kvälls promenader i veckan med Gizmo iallafall. I sälakpet vara och Jesper me :) Trevligt som sjuttan :) Ja känner mig glad, att få vara på engen tid de gör mycket. Hoppas ni förstår mig rätt nu. Så ni inte tror ja tycker de är skönt att vara utan Leo. Men ibland behöver man andas lite, träffa nytt folk. De piggar upp!! Ja så de är de roligaste som hänt i veckan :) I nsdags var vi nere på ÖF ( öppnaförskolan ) Ja och Leo. Sjung och leke me de andra barnen. Så nästa vecka ska vi sammala igen den lilla Mammagruppen ;) Ska bli kul. Så nu va de ju som sagt Fredag och va händer? Jo vi har fått en ny tv-box tro ni de funka utan problme? Nej så klart inte, så bara att sätta sig med den där förbannade telfeon och ringa och fixa ringa och fixa. Ska de vara så svårt att få nått som fungerar med en gång? Ja de får la va till imon. Så kanske de går att ringa? Ne nu får ni ha en trevlig kväll. Finns skoj personer på msn nu ;) Ha de bra!

RSS 2.0